Balkan Orient Express
Prizrenska 2, Belgrade, Serbia, 11000
Over 130,000 hotels worldwide
Tee varaus Internetissä nyt
Tee varaus nyt
tai soita 888-697-3791
Hinnat alkaen CSD 6,459
yöta
1 Huone ==With== 2 Aikuisia Muuta hakua
Tarkista hinnat
Huone
Huone
Hinnat alkaen CSD 6,459
The Hotel Balkan is a luxurious four-star hotel which is set in the centre of Belgrade. This picturesque, fully-modern hotel overlooks the Terazije Square.

The hotel is ideally located within Belgrade. It is a perfect base from which to explore the cultural and entertainment regions of the city as well as the town hall and Chamber of Commerce.

Relax and enjoy the comforts of the Hotel Balkan which boasts well-equipped, tastefully designed rooms with complimentary international phone calls and free Wi-Fi.

The Hotel Balkan can arrange transport to and from the airport if necessary.

Kuinka teet varauksen

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista. Lisää ne päivät, jolloin haluat majoittua, olevaan lomakkeeseen ja lähetä lomake.

Kun huonetyypit ja hinnat näkyvät ruudussa, voit lukea huonetiedot ruudun keskeltä ja valita sopivanhintaisen huoneen klikkaamalla Varaa-näppäintä ruudun oikeassa laidassa. Kun olet valinnut huonetyypin, siirryt kohtaan "Viimeistele varauksesi". Sen jälkeen tarkistat antamasi tiedot "Varauksesi tiedot"-kohdassa ja annat puuttuvat tiedot "Vieraiden tiedot"-kohtaan. Varmista, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, valitse "Viimeistele varaus".

Turvallisuuden varmistamiseksi käytämme luotettavaa Commerce Server -palvelinta, joka suojaa luottokorttinumeron ja koodaa sen ei-käytettävissä olevaan muotoon.

Asiakaspalautteita
Ole ensimmäinen henkilö kirjoittamaan arvostelu!

Tietoa alueesta

    Lentokenttiä
    • Belgrade, Serbia (BEG-Nikola Tesla) - 8.27 mi
    Museot
    • National Museum of Serbia - 0.23 mi
    • Nikola Tesla Museum - 0.76 mi